Vakwerk sieraden

4 tips voor het kopen van een vrouwensieraad

Geplaatst op

Als het om sieraden gaat, weten mannen vaak niet wat ze voor vrouwen moeten kopen, dus gaan ze het googelen. Aan alle mannen die knikken terwijl ze dit lezen: deze blog is voor jou! Je wilt haar gezicht zien oplichten als ze die sieraden doos opent. En vertrouw me, als ze van je houdt zal ze het geweldig vinden dat je je best hebt gedaan. Laat haar zien dat je oplet en dat je haar smaak hebt opgemerkt. Laat haar zien dat je erover hebt nagedacht.

Koop iets waar zij van houdt, niet iets waarin jij haar wilt zien

Als je iets kunt vinden wat jullie allebei prachtig vinden, is dat natuurlijk perfect. Maar als je wilt dat het sieraad een van haar favoriete stukken wordt, zorg er dan voor dat het bij haar past en dat zij het mooi vindt. 

Bekijk hoe ze winkelt 

Als jullie samen naar de sieraden winkel gaan, bekijk dan welke sieraden haar aandacht het meeste trekken. Gaat ze bijvoorbeeld gelijk naar de tafel met ringen of hangt ze eerder allerlei kettingen om haar nek? 

Let op wat ze draagt

Bekijk wat voor sieraden ze momenteel draagt: zijn het gouden sieraden met bescheiden hangers of gaat haar voorkeur uit naar opvallende sieraden in allerlei kleuren? Let hierbij wel op dat je niet iets koopt wat ze al heeft.  

Geef haar iets met sentimentele waarde 

Probeer persoonlijk te worden bij het geven van een sieraad. Op Valentijnsdag kun je niet fout zitten met harten, maar je hoeft niet zo standaard te zijn. Ondertekenen jullie je berichten met XOXO? Ben je verliefd geworden op skivakantie of heb je haar verkering gevraagd bij zonsondergang op een bergtop? Laat dit terugkomen in je sieraad. Tip: met de bedels van Bedel.shop kun je een sieraad gemakkelijk persoonlijk maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je inspiratie voor sieraden en een mooi, nieuw, bijpassend outfit.

Contactgegevens

Via info @vakwerksieraden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden