Vakwerk sieraden

Gouden koppel sieraden: ultiem symbool van uw relatie

Geplaatst op

Heb je een speciale relatie. Een liefde. Maar het kan ook zijn een zeer sterke vriendschap. Familieband. Maakt niet uit. Alle relaties tussen mensen, relaties die ertoe doen het is mooi om deze te bekrachtigen en symbolisch uit te drukken met sieraden. Maar niet zomaar sieraden, koppel sieraden. Daarmee dragen jij en je relatie dus hetzelfde sieraad. Teken van jullie liefde of vriendschap wat maar van toepassing is.

Er zijn vele opties voor koppel of vriendschap sieraden. Dit zijn de meest populaire opties voor 2019. Allereerst zijn er de koppel oorbellen. Deze zie je direct wanneer je naar iemands gezicht of hoofd kijkt en daarmee meest in het oog springend, en dus herinnerend aan jullie band. Er zijn een handvol opties (URL). Wanneer mensen naar jullie kijken zal direct opvallen dat jullie zelfde oorbellen dragen. En dat is het doel juist jullie band symbolisch uitdrukken naar de buitenwereld toe.

Indien je echt op zoek bent naar een verlovingsring voor uw lief, dan zijn op dat vlak nog veel meer opties uiteraard (URL 2). Een verlovingsring daar is iedereen wel bekend mee dus daar zullen we niet al te veel woorden aan vuil gaan maken.

Ten slotte, voor mensen die liever geen sieraden dragen zijn er ook nog koppel sleutelhangers. Ik bedoel iedereen heeft toch wel een setje sleutels toch? Nou waarom niet een sleutelhanger daaraan hangen die jullie vriendschap en band uitdrukt? Dan weet je zeker niemand heeft wat tegen een sleutelhanger. De meeste mannen dragen niet graag oorbellen. Maar een sleutelhanger dat kan iedereen zich nog wel aan aanpassen omdat je dat niet aan je lijf draagt de hele dag (als het goed is…).

Enfin, ik hoop dat ik bij deze jullie weer van wat inspiratie voorzien hebt omtrent het vinden van het juiste koppelsieraad voor uw speciale vriend of geliefde.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je inspiratie voor sieraden en een mooi, nieuw, bijpassend outfit.

Contactgegevens

Via info @vakwerksieraden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden