Vakwerk sieraden

Ooglift van het bovenooglid, wat doet dat voor mijn uiterlijk?

Geplaatst op

Door de jaren heen kan het zo zijn dat je oogleden gaan hangen. Zowel het boven- als onderooglid zijn hier gevoelig voor. In deze blog gaan we je vertellen wat een ooglift voor je kan betekenen. Lees snel verder om te ontdekken hoe het in elkaar zit! 

Wat is een ooglift? 

De ooglift is populair, dat is niet verwonderlijk, want er zijn goede resultaten mee te behalen. Met de loop van de jaren kan het bij sommige mensen zo zijn dat de zwaartekracht op de oogleden werkt en deze laat hangen. Dat kan bij het boven- en onderooglid gebeuren. Beide vormen van hangende oogleden kunnen worden gecorrigeerd. Er is echt wel een verschil aan te gegeven tussen de twee behandelingen, met name op het gebied van de financiering. Het is namelijk zo dat een bovenooglidcorrectie wel wordt vergoed (al dan niet deels) door de zorgverzekering, maar een onderooglidcorrectie niet. Dit heeft te maken met het feit dat er doorgaans met de eerste wel, maar met de tweede geen medische complicaties komen kijken. De keuze om een lift van het onderooglid te laten doen, is vaker esthetisch gemotiveerde. Om erachter te komen hoe jouw verzekering tegen deze correcties aankijkt, is het slim om contact met ze op te nemen. 

Jonger ogen

Veel mensen vinden het belangrijk om niet ouder te lijken dan ze zijn of juist jonger te kunnen lijken dan hun leeftijdsgenoten. Dit is mogelijk wanneer je een ooglift laat doen. Een cosmetische kliniek weet precies hoe ze jouw look weer in balans kunnen brengen. Niet alleen een ooglift is een middel om dit laatste doel te bereiken, ook fillers en Botox passen in dit plaatje. Kies je kliniek altijd met zorg uit. Ook in deze branche zijn er helaas mensen actief die het allemaal niet zo nauw nemen met de regels. Je herkent de goede kliniek aan de online recensies, de realistische prijs (dus niet spotgoedkoop) en de registratie van de specifieke arts in het profielregister van de KNMG. Deze afkorting staat voor Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je inspiratie voor sieraden en een mooi, nieuw, bijpassend outfit.

Contactgegevens

Via info @vakwerksieraden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden