Vakwerk sieraden

Populaire kledingmerken

Geplaatst op

Sieraden en kleding. Je ziet het veel voorbijkomen. Samen is dit ook een erg goede combinatie. Door sieraden te gebruiken kun je een outfit helemaal afmaken. Je hebt veel verschillende soorten sieraden, maar daarnaast ook veel soorten kleding. Je ziet er de laatste jaren steeds meer merken bijkomen. Maar wat zijn nu een beetje populaire merken? Lees hieronder meer over populaire kledingmerken!

Daily paper kleding

Als eerste heb je Daily paper. Dit kledingmerk is niet te missen. Wanneer je op straat loopt, zul je verschillende mensen voorbij zien lopen met dit merk. De Daily paper kleding is te herkennen aan de naam. Deze naam zie je op verschillende Daily paper kleding voorbij komen. Daily paper kleding is als blog begonnen. Hierop werden dingen geplaatst die de eigenaren leuk vonden. Om dit blog te promoten hadden de eigenaren shirts laten maken. Op dat moment werden de shirts erg populair, waardoor veel mensen Daily paper kleding kochten. Naast de shirts werden daarna nog veel meer kledingstukken ontworpen. Dit kwam door het grote succes. Nu zie je mensen in verschillende Daily paper kleding, zoals jassen, truien en shirts.

Lyle & Scott

Naast de Daily paper kleding, zie je ook veel Lyle & Scott voorbij komen. Dit merk is van oorsprong Schots. Het merk is te herkennen aan een geel vogeltje. Dit vogeltje is op de borst van de kleding geborduurd. Wat anders aan de Daily paper kleding is, is dat Lyle & Scott al best wat jaren meegaat. Toch merk je dat dit merk nu onder vooral jongeren erg populair is. Ook deze kleding bestaat net als bij de Daily paper kleding uit veel verschillende soorten, zoals polo’s, truien en accessoires.

Stone Island

Ook Stone Island is een bekend en populair merk. Dit merk is afkomstig uit Italië. De Stone Island kledingstukken zijn te herkennen door ‘the patch’ op de linkerarm. Deze ‘patch’ zit vast door middel van knoopjes en is er dus ook af te halen. Dit merk bestaat ook al enkele jaren, maar is minder oud dan Lyle & Scott. Wel bestaat het merk en de kleding langer dan de Daily paper kleding. De naam komt van de boot van de ontwerper, zijn boot heette Stone Island. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je inspiratie voor sieraden en een mooi, nieuw, bijpassend outfit.

Contactgegevens

Via info @vakwerksieraden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden