Vakwerk sieraden

Wat u moet weten over sieraden

Geplaatst op

Sieraden zijn een mooie toevoeging aan onze wereld, die voor vele gelegenheden sprankeling en schoonheid toevoegt. Dit artikel beheert deskundig advies over sieraden. Het gebruik van een paar tips voor het kopen van sieraden en waar je op moet letten bij kwaliteitsjuwelen, zal je helpen om goede beslissingen te nemen wanneer je sieraden wilt kopen.

Breng geen sieraden aan voordat je je make-up aanbrengt. Door je stukken op te zetten voordat je dit doet, loop je het risico om ze bedekt te krijgen met dingen zoals poeders en afzettingen van je make-up. Dit verzamelt zich dan rond edelsteeninstellingen en op metaal waardoor ze zich omdraaien en er goedkoop en oud uitzien.

Een sieraad kopen als geschenk

Sieraden kopen voor iemand anders kan een uitdaging zijn. Kijk naar wat ze zelf kiezen en probeer iets soortgelijks te vinden. Vermijd formaat items zoals ringen, tenzij je weet wat hun maat is. Als je raadt, wat gaat er dan gebeuren als je verkeerd gokt? Het kan helpen om etalages met ze te maken en te kijken of ze een bepaalde winkel, merk of zelfs een specifiek artikel noemen.

Om er goed uit te zien, zorg er goed voor dat het niet bezoedeld raakt. Neem uw sieraden niet in het water, ongeacht of u aan het douchen bent of op het strand ligt. Water kan ervoor zorgen dat sommige metalen hun glans verliezen of bezoedeld of roestig worden. Je kunt je sieraden een extra bescherming laag geven door er een dunne laag heldere nagellak op aan te brengen.

Een deel van het selecteren van je trouwjuweel moet in overweging worden genomen als je gaat trouwen. Sparkly-sieraden, zoals bungelende diamanten, zien er het beste uit als licht vanuit alle richtingen komt, zoals bij een nachtelijke ceremonie of receptie. Overdag bruiloften, vooral buitenshuis, hebben de neiging om dit soort sieraden niet te benadrukken.

Zelfs geknoopte kettingen met delicate lussen kunnen worden ontward. Geef niet op om de knopen eruit te halen, maar pak een stuk plastic folie. Leg de ketting op plastic folie en breng vervolgens baby- of minerale olie aan. Het is mogelijk om erg gesnurkte kettingen met een naald te ontwarren. Wassen met afwasmiddel en vervolgens deppen.

Uw sieraden veilig houden

Om sieraden veilig te houden, vermijd het om alles in een juwelendoos te stoppen die als decoratief sieraad in uw huis past. Niets zegt: “Kom me grijpen, ik zit vol met dure dingen!” voor dieven, net zoals een juwelendoos. Als u meer toegang tot uw sieraden wilt dan een kluisje toelaat, en een professioneel geïnstalleerde muurkluis geen optie is, laat u dan creatief en verberg uw sieraden binnen voorwerpen die waarschijnlijk niet door dieven worden aangeraakt. Luchtdichte containers kunnen in plantpotten of luieremmers worden gestopt, een boek uithouwen tot een geheim compartiment of een kleine hoes op de bodem van een doos met tampons leggen! Je moet denken als een dief om te voorkomen dat je wordt misbruikt door een dief.

Houd een zilveren polijstdoek bij de hand, zodat je je sieraden snel kunt wegvegen voordat je hem opzet. Regelmatig polijsten van je sieraden zorgt er niet alleen voor dat het er geweldig uitziet, maar het zorgt er ook voor dat het niet zo snel bezoedelt. Houd je sieraden er prismatisch uit als je vaak een poetsdoek gebruikt.

Het schoonhouden van sieraden

Bij het schoonmaken van kristallen sieraden veegt u het vuil weg met een zachte, vochtige doek. Het gebruik van chemicaliën op kristal kan de glans en glans in een zeer korte tijd beschadigen. Je kunt het beste vasthouden aan gewoon water en misschien een klein beetje afwasmiddel als je sieraden echt vies worden.

Sieraden is een belangrijk onderdeel van onze samenleving en het gebruik van de tips in dit artikel zal u helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het aanschaffen van sieraden. Wanneer je hebt besloten iets bijzonders te kopen, is het altijd geweldig om een ​​klein beetje advies in handen te hebben om de juiste keuzes te maken en de perfecte snuisterijen te vinden voor je verzameling of als cadeau.

Bron: Corinarietveld.nl

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je inspiratie voor sieraden en een mooi, nieuw, bijpassend outfit.

Contactgegevens

Via info @vakwerksieraden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden